Balletkompagniet har åbent for tilmelding til ny sæson /

Balletkompagniet har åbent for tilmelding til ny sæson /

Til august 2019 slår Balletkompagniet igen dørene op til en ny balletsæson, med flere ballethold end nogensinde. Balletkompagniet er en balletskole, hvor der undervises i klassisk ballet for alle. De arbejder seriøst, og har fokus på at udvikle alle deres elever, uden at det bliver stivnakket. Det skal nemlig være sjovt at lære ballet!

“Gennem ballet får man selvtillid, man lærer at tage ansvar og at samarbejde. Dansen knytter os sammen uanset alder, køn, baggrund og kunnen. Ballettræning er en sjov og kreativ form for motion, som gør dig rank og stærk – men som også styrker koncentrationsevnen og det musikalske øre. Balletkompagniet skaber oplevelser for børn og voksne, som er styrkende og udviklende gennem et fantastisk fællesskab, træning og optrædener.”

Undervisning for børn og voksne
Balletkompagniets balletskole er for alle, og der er hold for både børn og voksne. Det er derfor aldrig for tidligt, eller for sent at starte til ballet. Der er hold for både begyndere, let øvede og øvede i alle aldre. Formålet med undervisningen er, at det skal være sjovt og lærerigt, uanset hvor øvet eller gammel du er.

Balletskolen Balletkompagniet er ejet og ledet af Helle Keis, som har drevet balletskole gennem det sidste årti. Helle har 15 års undervisningserfaring og har sin baggrund fra Det Kongelige Teaters Balletskole, Dansescenens Juniorkompagni og Gøteborgs Balletakademi. Balletkompagniets undervisere er alle uddannede balletdansere, og leverer alle undervisning i højeste kvalitet.

Du kan læse mere, og tilmelde dig et eller flere af Balletkompagniets hold her.

 


Følg vores Instagram @copenhagendesigneroutlet

Follow our Instagram @copenhagendesigneroutlet