Black Friday /

Black Friday /

Kom til Black Friday d. 26. november i Copenhagen Designer Outlet, hvor du kan finde ekstra rabatter på vores outletvarer hele dagen. Vi holder desuden åbent ekstra længe denne dag – fra kl. 8 og helt til 22.

SE BUTIKKERNES TILBUD HER! 

Vi ses forhåbentligt i Copenhagen Designer Outlet på BLACK FRIDAY.

Kom til BLACK FRIDAY i Copenhagen Designer Outlet

Det er blevet til en tradition, at vi går på tilbudsjagt i landets butikker fredagen efter den fjerde torsdag i november. Det gør vi selvfølgeligt også i år, så kom ned i vores outlet fredag d. 26. november og find masser af outlet-varer med ekstra rabatter.

Udvalgte butikker i vores outlet har desuden udvidet deres Black Friday, så du kan få del i de ekstra rabatter hele weekenden. Her er der virkelig mulighed for at få fornyet garderoben, med en masse fede brands til en pris der er langt under den vejledende udsalgspris.


I Copenhagen Designer Outlet er priserne så lave at det kunne være Black Friday hele året. Men fredag d. 26. november skruer vi priserne endnu længere ned i alle vores outletbutikker – du finder ikke bedre tilbud!


Kom og køb julegaver til hele familien i Copenhagen Designer Outlet i vores fantastiske butikker og nyd evt. en pause på Café Dalle Valle.

Du kan desuden tage et smut forbi vores nabo City2 når du har været igennem vores outletbutikker. Her kan du helt sikkert finde resten af julegaverne.

Hvorfor hedder det egentlig Black Friday?

Som mange andre nyere traditioner i Danmark har vi taget Black Friday til os fra USA. Her falder Black Friday altid dagen efter Thanksgiving, og mange amerikanere vælger at holde fri på denne dag. Det gør de blandt andet for at starte julehandlen, hvilket har gjort Black Friday til en af de største handelsdage i USA. Første gang det blev brugt var i Philadelphia, hvor politiet gav dagen navnet, fordi gaderne var sorte af mennesker og biler, der skabte køer og trafikpropper.

Uanset navn og betydning, så er Black Friday en god lejlighed til at gøre nogle ekstra gode udsalgskup på vores i forvejen billige outletvarer og måske starte tidligt ud med årets julegaveindkøb.

Slå et smut forbi Copenhagen Designer Outlet d. 26. november, hvor vi har åbent 08-22, og find masser af gode tilbud på vores kæmpe udvalg af brands til hele familien!


Følg vores Instagram @copenhagendesigneroutlet

Follow our Instagram @copenhagendesigneroutlet