Blacker Week /

Blacker Week /

BLACKER WEEK I COPENHAGEN DESIGNER OUTLET

I år kan du glæde dig til masser af gode tilbud i Copenhagen Designer Outlet hver dag i perioden fra den 23.-29. november. Her er der nemlig BLACKER WEEK i CDO, og du kan se frem til ekstra rabat på de i forvejen fantastiske outletpriser! Besøg samtidig vores nabo City2, som også holder Black Week i sine butikker.

Følg godt med på vores tilbudsside, eller i vores app, hvor vi vil offentliggøre mange af de vilde tilbud, når vi nærmer os BLACKER WEEK!

Jeres sikkerhed er vigtig for os. Husk derfor at bære mundbind, spritte af, holde afstand og passe på hinanden, når I shopper.

Vi ses i Copenhagen Designer Outlet til Blacker Week!


Derfor forlænger vi i år Black Friday til Blacker Week:

Hos Copenhagen Designer Outlet elsker vi gode priser! Du kender allerede til butikkernes stærke outletpriser, men i løbet af Blacker Week bliver de endnu vildere. Normalt er det Black Friday, som er den helt store tilbudsdag i alle landets butikker. Men i år gør vi det lidt anderledes hos både CDO og City2.

Vi udvider tilbudsperioden, så den i år forløbe hele ugen op til Black Friday og weekenden efter. Så er der god tid og plads til, at du og dine familie trygt kan gå på jagt efter de mange varer til ekstra nedsatte priser – lige den dag, det passer jer bedst.

Blandt de mange varer til Blacker Week priser er bl.a. tøj, sko og anden tilbehør. Blacker Week er en god anledning til at starte julehandlen tidligt og gøre et godt kup på årets julegaveindkøb.


Følg vores Instagram @copenhagendesigneroutlet

Follow our Instagram @copenhagendesigneroutlet