Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Bertoni 

Bertoni er et dansk tøjmærke, som designer lækkert kvalitetstøj til mænd. Det danske tøjmærke er kendt for at producere tøj og accessories i god kvalitet med et skandinavisk og stilrent look.

EN ELEGANT TØJBUTIK TIL STILFULDE MÆND

Shopper du hos Bertoni i Copenhagen Designer Outlet, får du de nyeste trends og traditionelt håndværk sammen i et rent, ungt og karismatisk look, der giver dig mulighed for at udtrykke, hvem du er.

Særligt er det danske tøjmærke kendte for deres tidløse Bertoni jakkesæt, som både kan bruges til hverdag og fest. Bertoni jakkesættet er meget komfortabelt og bliver produceret i langtidsholdbare materialer. Udover jakkesæt kan du også shoppe lækre skjorter, sweatere, sko, slips og meget mere. I Copenhagen Designer Outlet-butikken er alt til outletpriser, som ligger langt under vejledende udsalgspris.

I Bertoni outlet står kompetente ekspedienter klar til at guide dig til det rigtige outfit i netop din stil. Der er gode faciliteter og tid til at prøve sig frem, når du skal finde dit næste sæt herretøj af bedste kvalitet. Hvad enten du leder efter jakkesæt, striktrøjer, skjorter, slips eller en butterfly, så har Bertoni noget til dig.

Du finder Bertoni lige inden for indgangen i Copenhagen Designer Outlet.