Januarudsalg i Copenhagen Designer Outlet /
Sale is on

Januarudsalg i Copenhagen Designer Outlet /

Fra d. 27. december til d. 23. januar kan du komme til januarudsalg i Copenhagen Designer Outlet. Her holder vi kæmpe januarudsalgsfest sammen med alle vores outletbutikker – og du er inviteret!

Fik du ikke alle de julegaver, du havde ønsket dig? Mangler du en varm jakke, der kan skærme dig for vinterkulden? Eller skal du finde et nytårsoutfit til nytårsaften?
Så kom et smut forbi CDO, hvor du kan finde en masse lækkert tøj fra kendte brands til næsten ingen penge. Hos os kan du spare min. 30% på den vejl. pris og ofte helt op til 70%. Desuden er der mange af vores butikker, der kører med ekstra gode tilbud i hele udsalgsperioden, så der er store muligheder for at spare mange penge.

Byt dine julegaver i CDO

Bytte- og returretten varierer afhængigt af den enkelte butik i Copenhagen Designer Outlet. Hvis du skal bytte nogle af dine julegaver i en af vores butikker i Copenhagen Designer Outlet, skal du derfor snakke med den enkelte butik om hvilke bytte-og returmuligheder, du har.

Husk mundbind, når du shopper i Copenhagen Designer Outlet

Vi overholder naturligvis de gældende Coronarestriktioner i CDO, og dette betyder, at du skal bære mundbind eller visir*, når du opholder dig i vores center. Dette gælder både, når du opholder dig i centret, og når du går ind i en af vores outletbutikker. Vi sørger selvfølgelig for, at der er håndsprit tilgængeligt og for at overholde forsamlingsbegrænsningerne. Vi har brede gange og højt til loftet, hvorfor vi har god plads til at holde afstand.

*Medmindre du er under 12 år eller af helbredsmæssige årsager ikke kan bære mundbind eller visir.

Kom til januarudsalg i Copenhagen Designer Outlet fra d. 27. december til d. 23. januar og spar min. 30-70% på den vejledende udsalgspris på alle vores varer.


Følg vores Instagram @copenhagendesigneroutlet

Follow our Instagram @copenhagendesigneroutlet