Sport & fritid Herretøj Mode Vinter Efterår

Nyt koncept

Brdr. Simonsen outerwear er et nyt koncept! Butikken tilbyder et bredt udvalg af jakker til mænd. Du kan finde jakker til en hver lejlighed – om du mangler en letvægtsjakke til de kølige stunder eller en kraftig funktionsjakke, som kan holde på varmen i selv minusgrader. Et stort udvalg af jakkerne, er fra det danske brand Indicode, som er blandt Europas bedste til, at lave kvalitetsjakker til yderst gode priser. Du kan forvente jakker fra brands som:

Pre end 

Indicode 

u.s polo assn

Vintage polo club 

Marcus 

Cold 

Les Noble Denmark 

Der er altså ingen undskyldning for ikke, at finde en jakke, der passer til dine behov, når Brdr. Simonsen outerwear slår dørene op for en ny og stor butik, fyldt med jakker til mænd. 


Tjek også disse nyheder

Lucky Days - Shop, Spin & Vind! Præmier for 1.00.000 kr.

Lucky days

Præmier og gavekort på højkant fra butikkerne i Copenhagen Designer Outlet og City2 til en samlet værdi af over 100.000 kr.!

Lyserød lørdag - Støt Brysterne!

Lyserød lørdag

Kig forbi Copenhagen Designer Outlet lørdag den 8. oktober og støt en god sags tjeneste. Vi donerer 1 kr. pr. kunde i centeret til Kræftens Bekæmpelse!

Ny butik, Unique Femme by Kings & Queens med et stort udvalg af modetøj og mærkevarer til kvinder!

Unique Femme

Unique Femme by Kings & Queens er åbnet med et stort udvalg af modetøj og mærkevarer til kvinder. Spar mellem 30-70% på kendte brands!

Se alle nyheder her