Udsalg

Sommerudsalg i Copenhagen Designer Outlet

Kom til SALE i Copenhagen Designer Outlet fra d. 10. juni til d. 17. juli og spar ekstra på outletprisen på massevis af varer!

Kæmpe udsalg i Copenhagen Designer Outlet

Fra d. 10. juni til d. 17. juli kan du komme til sommerudsalg i Copenhagen Designer Outlet. Her holder vi kæmpe sommerudsalgsfest sammen med alle vores outletbutikker – og du er inviteret!

Mens temperaturen langsomt nærmer sig sommervejr udenfor, gør butikkerne i Copenhagen Designer Outlet klar til et storslået sommerudsalg, hvor du kan spare masser af penge. Skal sommergarderoben fornyes? Mangler du lidt sommertøj? Eller skal du holde ferie i Danmark og vil gerne være på den sikre side med en smart regnjakke? Måske du bare gerne vil købe noget lækkert til dig selv, børnene eller partneren, hvor du sparer en masse penge? Uanset årsagen kan du se frem til lækre besparelser og ufatteligt skarpe priser, når der er dømt udsalg i Copenhagen Designer Outlet. 

Kom til sommerudsalg i Copenhagen Designer Outlet's butikker

I vores mange forskellige butikker, finder du noget for enhver smag. Det kan være du er på jagt efter et par nye klipklappere, sneakers eller sandaler? Hos Nike Factory Store, Booztlet, Sketchers og Intersport Outlet, er der masser af inspiration til dit sommerfodtøj. Det kan også være det er sommerjakken, der skal opdateres, eller måske sommerkjolerne? King & Queens, Vero Moda, Copenhagen Luxe og Noya, har masser af sommerkjoler til unikke priser. Uanset hvad du har et godt øje til, så kan du helt sikkert finde en masse lækre varer til yderst fordelagtige udsalgspriser, der er et ægte sommerudsalg værdigt.

Tag et smut forbi CDO, hvor du kan finde en masse lækkert tøj fra kendte brands til næsten ingen penge. Hos os kan du spare min. 30% på den vejl. pris og ofte helt op til 70%. Desuden er der mange af vores butikker, der kører med ekstra gode tilbud i hele udsalgsperioden, så der er store muligheder for at spare mange penge.

Copenhagen Desginer Outlet åbningstider
Butikkerne i CDO holder åbent fra kl. 10.00-19.00 på hverdage og fra kl. 10.00-17.00 lørdag og søndag. Du kan altid holde dig opdateret omkring vores åbningstider og specialåbningstider her.


Tjek også disse nyheder

Udvidet 2. sorterings- og returvarer område

Booztlet har udvidet sit 2. sorterings- og returvarer område! Nu kan du finde ekstra mange kendte mærkevarer til ingen penge.

Iværksætter billede

Vind din helt egen butik

Har du et iværksættergen gemt i dig? Og drømmer du om at åbne din egen butik? Så meld dig til den store iværksætterkonkurrence, hvor du får muligheden for at vise dit brand og vinde din helt egen fysiske butik.

Kom til hummel's åbning i Copenhagen Designer Outlet

hummel er åbnet

hummel har åbnet en ny, stor og flot butik i Copenhagen Designer Outlet! Du kan spare mellem 30-50% på hele butikken og der vil være vilde åbningstilbud, som du ikke vil gå glip af!

Se alle nyheder her