Bolig Børn Dametøj Sko Smykker & accessories Sport & fritid Herretøj Mode

22. juni 2022

KÆMPE OMRÅDE MED 2. SORTERINGS- OG RETURVARER 

Booztlet har udvidet deres 2. sorterings- og returvarer område. Det betyder, at du kan shoppe mange flere outletfund når du besøger Booztlet i Copenhagen Designer Outlet! Området er blevet dobbelt så stort og der kommer nye 2. sorterings- og returvarer, hver onsdag og fredag. Hvis du vil være den første til at opleve de gode outletfund, skal du komme i god tid. Der er rift om kendte mærkevarer til suværene priser. Heldigvis, er der mange flere varer at finde, med et udvidet 2. sorterings- og returvarer område!

Du kan finde alt hvad hjertet begærer i Booztlet. Der er et stort udvalg af varer fra kendte fashion brands til kvinder, mænd, bolig og børn. Du kan bl.a. være heldig at finde varer fra mærker som Ralph Lauren, Ganni, Stine Goya, Tiger of Sweden og mange flere!

Læs mere om Booztlet her.

Tjek også disse nyheder

Iværksætter billede

Vind din helt egen butik

Har du et iværksættergen gemt i dig? Og drømmer du om at åbne din egen butik? Så meld dig til den store iværksætterkonkurrence, hvor du får muligheden for at vise dit brand og vinde din helt egen fysiske butik.

Kom til hummel's åbning i Copenhagen Designer Outlet

hummel er åbnet

hummel har åbnet en ny, stor og flot butik i Copenhagen Designer Outlet! Du kan spare mellem 30-50% på hele butikken og der vil være vilde åbningstilbud, som du ikke vil gå glip af!

Se alle nyheder her