Om /

Om /

Copenhagen Designer Outlet

Hos Copenhagen Designer Outlet får du store besparelser på designertøj fra danske og internationale brands. Butikkerne sælger tøj fra tidligere sæsoner eller restlagre fra indeværende til priser, der ligger under normal udsalgspris. Det er altid originale varer, hvis kvalitet er garanteret af producenten, og de fleste butikker har fuld retur- og/eller bytteret.

Som centret bliver udviklet, vil Copenhagen Designer Outlet med tiden kunne tilbyde endnu flere brands og fantastiske rabatter.

Modsat varerne i butikkerne, så er der ikke sparet på noget i omgivelserne. Copenhagen Designer Outlet er et smukt arkitektonisk shoppingcenter med indbydende butikker, der danner ramme om en god shopping oplevelse. Og i forhold til, hvad mange forventer af et outlet i dag, er her ingen gamle papkasser og støvede lagerhaller.

Copenhagen Designer Outlet er ejet og udviklet af Danica Pension, en del af Danske Bank gruppen. Danica Pension er den største pensionsfond i Danmark. Som ejer og investor, er firmaet ansvarlig for successen og fremtiden for Copenhagen Designer Outlet. For at imødekomme dette, har DEAS, Danmarks største ejendomsforvaltningsselskaber, udviklet og opbygget et fantastisk center.


Følg vores Instagram @copenhagendesigneroutlet

Follow our Instagram @copenhagendesigneroutlet