Balletkompagniet /

Balletkompagniet /

Balletkompagniet i Copenhagen Designer Outlet underviser i klassisk ballet, og alle kan være med. Balletskolen har en seriøs tilgang til undervisningen, hvor der er fokus på at udvikle alle elever, uanset niveau. Det skal nemlig være sjovt at dyrke ballet!

Ballet er med til at styrke selvtilliden, og der er en stor grad af ansvar og samarbejde involveret. Dans skaber masser af glæde og er med til at styrke sammenhold på tværs af alder, køn, baggrund og kunnen.

Når du dyrker ballet, så får du en sjov oplevelse, som samtidig giver dig mulighed for kreativ udfoldelse. Træningen gør dig rank og stærk, ligesom den styrker koncentrationsevnen og din musikforståelse. Balletkompagniet skaber oplevelser for børn og voksne, som er styrkende og udviklende gennem et fantastisk fællesskab, træning og optrædener.

BALLETUNDERVISNING FOR BØRN OG VOKSNE

Balletkompagniets balletskole er for alle, og der er hold for både børn og voksne. Balletkompagniet tror på, at det aldrig er for tidligt eller for sent at starte til ballet. Så har du lyst til at starte op med ballet, vil du blive budt varmt velkommen.

Der er hold for begyndere, let øvede og øvede i alle aldre. Formålet med undervisningen er, at det skal være sjovt og lærerigt, uanset hvor øvet eller gammel du er.

Balletskolen Balletkompagniet er ejet og ledet af Helle Keis, som har drevet balletskole gennem det sidste årti. Helle har 15 års undervisningserfaring og har sin baggrund fra Det Kongelige Teaters Balletskole, Dansescenens Juniorkompagni og Gøteborgs Balletakademi. Alle undervisere er uddannede balletdansere, så du er sikret en undervisning i højeste kvalitet.

START I DAG ELLER KOM IND TIL EN GRATIS PRØVETIME

Balletkompagniet er både for dig, der allerede har prøvet ballet før og ønsker at fortsætte din træning og for dig, der aldrig har dyrket sporten og ønsker at afprøve den.

Du kan booke tid online eller melde dig til en prøvetime her: www.balletkompagniet.dk

ÅBNINGSTIDER
Telefontid tirsdag og torsdag mellem kl. 10-11.00 på tlf.: 71 99 38 31. Studiet har kun åbent når der er undervisning, hvilket varierer fra dag til dag.

 


Følg vores Instagram @copenhagendesigneroutlet

Follow our Instagram @copenhagendesigneroutlet