Bianco /

Bianco /

Mangler du et par fede støvler, nye sandaler eller pæne stilletter? I skobutikken Bianco i Copenhagen Designer Outlet finder du altid masser af både sko, støvler, sandaler og tilbehør. Priserne starter på 100 kr.

Bianco Footwear er et dansk skobrand, der forhandler damesko samt accessories designet ud fra tidens tendenser og farver. Skobutikken er kendt for sine trendy sko til en pris, hvor alle kan være med. Bianco Footwear er mode, fashion og trend inden for sko og støvler til en hver smag. Her finder du alt det smarte – endda til en fornuftig pris. I Bianco Footwear finder du også lækre tørklæder og andre accessoires, som bidrager til den trendy stil.

Kollektionernes styles designes i forskellige farver og materialer. Du kan derfor nemt finde lige netop den sko, der passer til dig og din stil. Der er altid gode tilbud at hente – se her, hvis du vil inspireres.

Dame- og herresko, sandaler og fede støvler

I Bianco i Copenhagen Designer Outlet kan du købe sko til både hverdag og fest. Butikken fører restpartier fra tidligere sæsoner og lagervarer til lave priser. Skobutikken har et bredt sortiment af flade sko og sandaler, stiletter og støvler med alt fra sneakers, ballerinaer, hjemmesko og loafers til feminine sommersandaler, stiletter og pumps i fine farver og materialer.

Du kan desuden købe fede vinterstøvler, ankelstøvler og cool støvletter med trendy detaljer, som kan pifte ethvert outfit op.

Butikken kan kontaktes på tlf.: 47 37 40 04


Følg vores Instagram @copenhagendesigneroutlet

Follow our Instagram @copenhagendesigneroutlet