Bianco /

Bianco /

Er du på jagt efter et par smarte støvler, nye sommersandaler eller pæne stiletter? I Bianco i Copenhagen Designer Outlet finder du altid masser af sko, støvler, sandaler og tilbehør.

SKOOUTLET MED DAME- OG HERRESKO, SANDALER OG FEDE STØVLER

Bianco er et dansk skomærke, der sælger sko og accessories til både mænd og kvinder. Skobutikken er kendt for sine moderigtige sko og rimelige priser. Bianco Footwear er mode, fashion og trends inden for sko og støvler til enhver smag. I Biancos outletbutik finder du også lækre tørklæder og andet tilbehør, som bidrager til din individuelle stil.

Kollektionernes styles designes i forskellige farver og materialer. Du kan derfor nemt finde lige netop den sko, der passer til dig og din stil. Der er altid gode tilbud at hente.

I Bianco skooutlet i Copenhagen Designer Outlet kan du købe sko til både hverdag og fest. Butikken fører restpartier fra tidligere sæsoner og lagervarer til lave priser. Skobutikken har et bredt sortiment af flade sko og sandaler, stiletter og støvler. Det er her, du finder alt fra sneakers, ballerinaer, hjemmesko og loafers til feminine sommersandaler, stiletter og pumps i fine farver og materialer.

Du kan desuden købe fede vinterstøvler, ankelstøvler og cool støvletter med trendy detaljer, som kan pifte ethvert outfit op.

Bianco Outlet følger centerets åbningstider.
Se dem her: Åbningstider Copenhagen Designer Outlet

KONTAKT BUTIKKEN
Telefon 47 37 40 04


Følg vores Instagram @copenhagendesigneroutlet

Follow our Instagram @copenhagendesigneroutlet