Cashott Copenhagen /

Cashott Copenhagen /

Er du på udkig efter nyt fodtøj, så bør du absolut lægge vejen forbi Cashott Copenhagen. Her finder du et stort udvalg af sko og støvler til mænd og kvinder, produceret i høj kvalitet. I butikken kan du ligeledes gå på opdagelse i udvalget af tøj til kvinder, hvor du finder alt fra jeans til toppe, kjoler, blazer, bomber jakker og meget mere.

Om Cashott Copenhagen

Dansk fornemmelse for enkelt design kombineret med tidens krav om komfort, i europæiske materialer og forarbejdning, er den unikke recept på succes for det danske sko-brand Cashott Copenhagen. Et brand der følger med tiden, men konsekvent holder fast i deres koncept, og er tro mod deres stil. Cashott Copenhagen producerer og designer sko, som er karakteriseret ved høj kvalitet, og plads til komfort i et moderne, råt design.

Designer Jens Schøtt skaber sit eget univers ved at være så kreativ som muligt med såler, læste og hæle. Pakker det fornuftige danske ind i de bedste skind fra Italien, og får sine modeller fremstillet af dygtige håndværkere i Portugal. Tilsammen giver det mærket et unikt kvalitetsstempel.

Du finder Cashott Copenhagen midt i Copenhagen Designer Outlet.


Følg vores Instagram @copenhagendesigneroutlet

Follow our Instagram @copenhagendesigneroutlet

Vind gavekort på 1.000kr. til Copenhagen Designer OutletWin a DKK 1000 gift certificate for Copenhagen Designer Outlet

* ObligatoriskRequired fields
KønGender
Error
Success