Copenhagen Luxe /

Copenhagen Luxe /

Det danske modebrand Copenhagen Luxe er kendt for super lækre varer til yderst rimelige priser. Copenhagen Luxe er specialister i specielle indfarvninger og forarbejdninger af tøjet, så det giver et flot vintage look.

OUTLET MED LÆKKERT DESIGNERTØJ TIL DEN MODEBEVISTE

Copenhagen Luxe designer og sælger tøj til den modebevidste pige i alle aldre. Tøjet har et feminint look, og personalet i butikken står klar til at guide dig til netop det look, som passer til dig.

I butikken i Copenhagen Designer Outlet kan du finde et rigt udvalg af tøj fra Copenhagen Luxes tidligere kollektioner til minus 30-70% af vejledende udsalgspris. Du er dermed garanteret muligheden for at gøre et rigtigt godt fund til en fantastisk pris.

Uanset hvad du leder efter på din shoppingtur, så er der god mulighed for at finde lige netop det, du søger, hos Copenhagen Luxe. Her er der tøj og accessories, som passer til enhver lejlighed og til enhver årstid.

Bliv ekstra smart klædt på til de kølige vinter- og efterårsmåneder eller frisk garderoben op med kjoler og farverige trøjer til foråret og sommeren.

Du finder Copenhagen Luxe midt i Copenhagen Designer Outlet.

Copenhagen Luxe følger centerets åbningstider.
Se dem her: Åbningstider Copenhagen Designer Outlet

KONTAKT BUTIKKEN

Telefon 42 74 52 12

 


Følg vores Instagram @copenhagendesigneroutlet

Follow our Instagram @copenhagendesigneroutlet