Nike Factory Store /

Nike Factory Store /

Nike er et af verdens mest anerkendte brands, som siden 1961 har produceret sportstøj og udstyr i et banebrydende og innovativt design i lækre materialer. Med den første Nike-sko designet i 1971 af Phil Knight og Bill Bowerman er Nike i løbet af de seneste årtier blevet førende på markedet indenfor performance-sportstøj, fodtøj og udstyr. Nike er gennem tiderne blevet meget mere end et brand – mere en sindstilstand, som deles af flere millioner sportsfolk verden over.

Nike er kendt for at designe sko og tøj i innovative designs, som ikke ligner traditionelt sportstøj. Det er set flere gange, at nye lanceringer fra Nike bliver, hvad enten det er Nike løbesko eller træningstøj, udsolgt på ingen tid, hvorefter tøjet eller skoene ses i gadebilledet på byens fashionistaer.

Vælger du sportsmærket Nike, får du altså både sportstøj i et lækkert og moderigtigt design, men også sportstøj i god kvalitet produceret i et bæredygtigt design.

TIL DIG DER ELSKER NIKE PERFORMANCE PRODUKTER OG VÆRDSÆTTER EN FØRSTEKLASSES SHOPPINGOPLEVELSE

Hos Copenhagen Designer Outlet kan du gå på opdagelse i Nike Factory Stores store udvalg i alt fra Nike sko til træningstøj i alle aldersklasser. Butikkens servicemindede og professionelle salgsteam står klar til at hjælpe dig, så du nemt kan finde de rigtige størrelser og mål på dit nye Nike tøj eller sko.

Besøg Nike Factory Store i Copenhagen Designer Outlet i dag, og opnå store besparelser på moderne og kvalitetsrigt træningstøj og sko fra Nike.

Du finder Nike lige inden for indgangen i Copenhagen Designer Outlet.

Nike følger centerets åbningstider.
Se dem her: Åbningstider Copenhagen Designer Outlet

KONTAKT BUTIKKEN
Mail CopenhagenCityII.FactoryStore@nike.com


Følg vores Instagram @copenhagendesigneroutlet

Follow our Instagram @copenhagendesigneroutlet