SMØR OG BRØD /

SMØR OG BRØD /

Du finder SMØR OG BRØD i City2.

SMØR OG BRØD er en klassisk smørrebrøds-madbod. Her smøres alt på friskbagt, økologisk rugbrød, og alt laves fra bunden af. Her fortolkes den skønne, danske mad og frokosttraditioner, og serveres på et godt stykke brød og gerne med et godt glas øl og akvavit. Er du mere til et køligt glas vin eller økologisk most/ sodavand, så har butikken også det.

SMØR OG BRØD tager udgangspunkt i smørrebrødet morgen, middag og aften. Håndmadder og Gourmetstykker er lavet ud fra årstiden råvarer med fokus på dyrenes oprindelse og havets friske leverancer. Gourmet-stykkerne smøres, mens du i dejlige stilfulde omgivelse kan lade roen falde på, efter en skøn shoppetur, eller inden en tur i biografen. Håndmadder, nystegte frikadeller og flæskestegssandwich kan både nydes i Staderne eller tages med som take away.

Hos SMØR OG BRØD tilbydes også frokostordninger, catering og selskaber med privat kok. Her er stilen alt fra afslappet, grillparty, konfirmationsfest, til en gastronomisk 8 retters portionsanrettet menu.


Følg vores Instagram @copenhagendesigneroutlet

Follow our Instagram @copenhagendesigneroutlet