Vero Moda /

Vero Moda /

Lad dig inspirere til en ny garderobe hos Vero Moda pop-up, som bugner af fantastiske styles til fantastiske priser. I butikken finder du alt fra smukke bluser til fine toppe, cool jeans og meget andet. Hos Vero Moda pop-up kan du kombinere hele sortimentet, og opnå en fantastisk rabat:

Køb 1 stk. SPAR 50% på den vejl. pris.
Køb 2 stk. SPAR 60% på den vejl. pris.
Køb 3 stk. SPAR 70% på den vejl. pris.

OM VERO MODA
VERO MODA kom til verden i en lille by i Midtjylland. Grundlæggeren Troels Holch Povlsen så navnet “VERO MODA” på en t-shirt og besluttede, at det ville være et godt navn til et tøjbrand til kvinder. Så enkelt var det, da VERO MODA så dagens lys.

Vero Moda var et af de første brands, som blev lanceret inden for det, der senere blev til BESTSELLER-familien. I dag er brandet en del af et globalt og succesfuldt familieforetagende med butikker og medarbejdere over hele verden.

Simplicitet har altid været en del af Vero Modas brand, og de har altid turdet gøre det, der føltes rigtigt med deres mange års erfaring, der er drevet af passion og dygtighed. Siden 1987 har VERO MODA været det oplagte valg for stilfulde unge kvinder på udkig efter nye trends, styles til overkommelige priser og must-haves. Vero Modas varemærke er en dynamisk og nem tilgang til mode.

Vero Moda pop-up følger centerets åbningstider.
Se dem her: Åbningstider Copenhagen Designer Outlet


Følg vores Instagram @copenhagendesigneroutlet

Follow our Instagram @copenhagendesigneroutlet