Sommerudsalg 2021 /

Sommerudsalg 2021 /

Sommeren er officielt skudt i gang! Det viser både kalenderen og det fantastiske solskinsvejr. Hos Copenhagen Designer Outlet holder vi os heller ikke tilbage. Den 10. juni starter vi nemlig vores store sommer SALE, hvor outletbutikkerne har attraktive tilbud på massevis af varer.

Stærke tilbud på tøj og sko

Vores butikker forkæler os allerede med lave priser på danske og udenlandske mærkevarer. Til årets sommerudsalg skruer butikkerne endnu mere ned for priserne, så du kan få helt styr på sommerens forskellige outfits.

Skal du på sommerferie i Danmark eller i udlandet, og har du brug for noget nyt at pakke i kufferten, så er det til årets udsalg, du kan gøre et rigtigt godt kup. Her kan du blandt andet gå på jagt i udvalget af søde sommerkjoler, lette sommerjakker, badetøj og farverige shorts. Er du inviteret til sommerbryllup, kan du finde fine kjoler og flotte stiletter. Herrerne kan trække i et nyt jakkesæt, eller få fingre i en smart skjorte.

I vores skooutlets kan hele familien få fornyet fodtøjet til sommeren. Måske er børnene vokset ud af sandalerne fra sidste år, eller måske er det tid til et par nye seje sneakers til familiens teenager. Det kan også være, at du trænger til nyt træningstøj til sommeren. Vores sportsbutikker har alt til fitness – både til dig der elsker at træne i et fitnesscenter og til dig, der foretrækker en løbetur i det fri.

Uanset hvad du er på jagt efter, så kan finde et væld at skønne varer til ekstra nedsat pris, når der er SALE i Copenhagen Designer Outlet i Taastrup.

Husk at du også kan hente vores City2/CDO app, hvor du kan følge dine yndlingsbutikker, og hvor vi løbende løfter sløret for mange af de gode tilbud, du kan se frem til.

Højt til loftet og en tryg shoppingoplevelse

Hos Copenhagen Designer Outlet gør vi alt for, at du kan føle dig tryg, når du handler i vores butikker. Vores center er kendetegnet ved brede gange, som sikrer at det er muligt for alle besøgende at holde den nødvendige afstand til hinanden. Vi har ensrettet gangene, og sørget for godt med håndsprit.

 

 


Følg vores Instagram @copenhagendesigneroutlet

Follow our Instagram @copenhagendesigneroutlet