Copenhagen Designer Outlet åbner tirsdag den 13. april. /

Copenhagen Designer Outlet åbner tirsdag den 13. april. /

GENÅBNING AF COPENHAGEN DESIGNER OUTLET

Alle os hos Copenhagen Designer Outlet ser frem til at invitere dig indenfor, når vi åbner centerdørene til alle vores butikker igen tirsdag den 13. april. Med vores 11.000 kvadratmeter hører vi til den del af stormagasiner og shoppingcentre, som kan genåbne tirsdag i uge 15.

Vi glæder os til at se dig igen!

ÅBENT I ALLE OUTLETBUTIKKER

Alle centrets butikker genåbner, så uanset om du er på udkig efter nyt herretøj, træningstøj eller noget helt tredje, kan du gøre nogle fantastiske fund på kvalitetsvarer til attraktive outletpriser. Foråret er så småt begyndt at spire, og sommeren står også lige for døren. Besøget i centret kan derfor være den perfekte lejlighed til at opdatere garderoben med fine sommerkjoler, smarte t-shirts og farverige forårsjakker. Eller måske har du planer om at løbetræne i naturen og har brug for en par gode løbesko og træningstøj i friske farver. Alt dette og meget mere kan du finde i udvalget af outletbutikker, hvor det bugner med kendte danske og internationale brands til ekstra nedsatte priser.

BLIV KLIPPET ELLER FARVET HOS VORES FRISØR

Med genåbningen af centret og de liberale erhverv i Danmark, kan der igen bestilles tid hos vores frisør. Du kan også kigge ind uden tidsbestilling og se, om der er en ledig plads til, at du eller børnene kan få trimmet lokkerne.

SHOP SIKKERT – HER ER MASSER AF PLADS OG HØJT TIL LOFTET 

Hos Copenhagen Designer Outlet gør vi alt for, at du fortsat kan føle dig tryg, når du handler i vores butikker. Vores center er kendetegnet ved brede gange, som sikrer at det er muligt for alle besøgende at holde den fornødne afstand til hinanden. Vi har ensrettet gangene, sørget for godt med håndsprit, og der vil være Corona-guides, som kan assistere vores gæster.

Ugen efter genåbningen af CDO kan du også se frem til at kunne besøge alle butikker hos vores venner i City2. Her åbnes for alle butikker den 21. april. Husk at der allerede nu er åbent i nogle butikker, som fx apotek, dagligvarebutikker, spisesteder med take-away og samt enkelte andre butikker.


Følg vores Instagram @copenhagendesigneroutlet

Follow our Instagram @copenhagendesigneroutlet