Bertoni of Denmark /

Bertoni of Denmark /

Bertoni of Denmark er et dansk tøjmærke, som designer lækkert kvalitetstøj til mænd. Det danske tøjmærke er kendt for at producere tøj og accessoires i god kvalitet med et skandinavisk og stilrent look. Shopper du hos Bertoni of Denmark i Copenhagen Designer Outlet, får du de nyeste trends og traditionelt håndværk sammen i et rent, ungt og karismatisk look, der giver dig mulighed for at udtrykke, hvem du er.

Særligt er det danske tøjmærke kendte for deres tidsløse Bertoni jakkesæt, som både kan bruges til hverdag og fest. Bertoni jakkesættet er meget komfortabelt, og bliver produceret i langtidsholdbare materialer. Udover jakkesæt kan du også shoppe lækre skjorter, sweatere, sko, slips og meget mere i Copenhagen Designer Outlet-butikken, alt til outletpriser, som ligger langt under vejl. udsalgspris.

En elegant tøjbutik til stilfulde mænd

I Bertoni Outlet står kompetente ekspedienter klar til at guide dig til det rigtige outfit i netop din stil. Der er gode faciliteter og tid til at prøve sig frem, når du skal finde dit næste sæt herretøj af bedste kvalitet. Hvad enten du leder efter jakkesæt, strikketrøjer, skjorte, slips eller en butterfly, så har Bertoni noget til dig.

Du finder Bertoni lige inden for indgangen i Copenhagen Designer Outlet.

Bertoni følger centerets åbningstider. Se dem her: Åbningstider Copenhagen Designer Outlet

Kontakt til butikken
Telefon: 87 55 55 71


Følg vores Instagram @copenhagendesigneroutlet

Follow our Instagram @copenhagendesigneroutlet