Butikker i CDO

Hos Copenhagen Designer Outlet får du store besparelser på designertøj fra danske og internationale brands. Butikkerne sælger tøj fra tidligere sæsoner eller restlagre fra indeværende til priser, der ligger under normal udsalgspris. Det er altid originale varer, hvis kvalitet er garanteret af producenten, og de fleste butikker har fuld retur- og/eller bytteret.

Der er heller ikke sparet på noget i omgivelserne. Copenhagen Designer Outlet er et smukt arkitektonisk shoppingcenter med indbydende butikker, der danner ramme om en god shopping oplevelse. Og i forhold til, hvad mange forventer af et outlet i dag, er her ingen gamle papkasser og støvede lagerhaller.

 


Måske du også kunne være interesseret i

Dametøj i Copenhagen Designer Outlet

Dametøj

I Copenhagen Designer Outlet finder du et godt udvalg af dametøj i vores outletbutikker. Find alt fra lækkert tøj til kvinder til skønne accessories her.

Herretøj i Copenhagen Designer Outlet

Herretøj

Du kan finde lækkert modetøj og herretøj på tilbud i Copenhagen Designer Outlet. Vores herretøjs-outlet byder på et godt udvalg. Se mere her!

Sport & Fritid i Copenhagen Designer Outlet

Sport & Fritid

Er du på udkig efter sportstøj og sportsudstyr? I Copenhagen Designer Outlet finder du sportsudstyr til suveræne priser. Se her!

skobutik skobutikker

Sko

Find alt fra sko og støvler til sneakers og sandaler i butikkerne i Copenhagen Designer Outlet