GAVEKORT TIL CDO - GAVEN DER ALDRIG SKAL BYTTES

Giv en gave, som rammer plet, uden at du skal lægge hovedet i blød! Køb et gavekort til Copenhagen Designer Outlet, som du kan bruge i de fleste butikker i Copenhagen Designer Outlet. Du kan også benytte gavekortet i et stort udvalg butikker hos vores nabo, City2. Der er noget til enhver smag i Copenhagen Designer Outlet og City2, og derfor kan den, som du skal forkæle med et gavekort, med sikkerhed finde noget, han eller hun kan lide!

Når du modtager dit gavekort, får du en oversigt over butikker, hvor du kan bruge kortet. Selvom det kan være svært at lade være, så behøver du ikke bruge hele beløbet på én gang. Du kan vælge beløb fra 100 kr. – 3.000 kr. Køb et gavekort til Copenhagen Designer Outlet i Informationen i City2, eller online herunder:

GAVEKORTBEVIS - en lynhurtig løsning

Med et gavekortbevis modtager du med det samme dit gavekortbevis via SMS eller e-mail. Herefter skal du blot printe eller sende gavekortbeviset videre til den, der skal modtage det. Modtageren af gavekortbeviset skal derefter omveksle beviset til et fysisk gavekort i Informationen i City2 på plan 3. 

Gavekortet fungerer som betalingskort, hvorfra saldoen justeres ved hvert køb. Gavekortet gælder i 3 år, og indehaveren af gavekortet kan ved henvendelse i informationen i City2, inden udløbet af gavekortet, og i op til 1 år efter udløbsdato anmode om, at restværdien indløses til pålydende værdi. Ved spørgsmål kontakt venligst hej@city2.dk eller Informationen i City2.


Gavekortet kan bruges i følgende butikker

BERTONI
BOOZTLET
COPENHAGEN LUXE
DALLE VALLE

GANT
HAIR CITY
KINGS & QUEENS
NOYA COPENHAGEN
INTERSPORT OUTLET

SKECHERS
TRENDY BØRNETØJ
VERO MODA OUTLET


Gavekortet kan også bruges i følgende butikker i City2

KVINDER
BAHNE
CHANGE
CREME FRAICHE
DESIGNERSMARKET
H&M
MATAS
NORMAL
ONLY
VERO MODA
 

SPORT OG FRITID
BENT
BOG & IDÉ
INTERSPORT
MATAS
NORMAL
SPEJDERSPORT
SPORTMASTER
FLYING TIGER COPENHAGEN

MÆND
H&M
JACK&JONES
KAUFMANN
MATAS
NORMAL
TØJEKSPERTEN

MAD OG UNDERHOLDNING 
CAFÉ CREMA
SACHI SUSHI
FØTEX

BOLIG OG BYG
BAHNE
IMERCO HOME
KØKKEN&HJEM
SILVAN

TILBEHØR OG SKO
AVENY
CHANGE
DEICHMANN
INTERSPORT
NEYE
PILGRIM
SKORINGEN
SPEJDER SPORT
SPORTMASTER
SYNOPTIK
 
BØRN OG BABY
BENT
CREME FRAICHE
H&M
MATAS
INTERSPORT
NORMAL
SPORTMASTER
ØNSKEBØRN


Handelsbetingelser for gavekort

ærværende Handelsbetingelser igennem, før du afgiver din bestilling på køb, da Handelsbetingelserne er gældende for det elektroniske gavekort.

City2 og CDO gavekort

City2 og CDO gavekort er et elektronisk gavekort, som du kan bruge i stedet for kontanter. Du anvender gavekortet, som en slags hævekort, dvs. at det er muligt at handle i flere forskellige butikker med det samme kort. Gavekortet har samme anvendelse som kontanter, men har også samme risiko for dig.

Gavekortet kan alene anvendes til betaling hos de butikker, der er tilsluttet City2 og CDO.

Minimumsbeløb på et gavekort er kr. 100,00 og maksimumsbeløb er kr. 3.000,-

City2 og CDO gavekort udbydes af:

Danske Shoppingcentre P/S
Cityringen 24, Plan 4
2630 Taastrup
Cvr.nr. 37070726

Kvittering

Når du har gennemført betalingen, modtager du straks en kvittering pr. mail. Vær opmærksom på korrekt indtastning af din e-mail adresse, så din bekræftelse når rigtig frem.

Du er bundet af betalingen, når du klikker på ”Udfør betaling”, og der står ”Betalingen er godkendt” på din skærm.

Du kan til enhver tid printe Handelsbetingelserne ud, som danner grundlag for den aftale du har indgået i forbindelse med køb af gavekortet. De gældende Handelsbetingelser kan til enhver tid findes på www.city2.dk. eller www.copenhagendesigneroutlet.dk.

Hvis du har tastet forkert eller begået en anden fejl i forbindelse med din bestilling, er du velkommen til, at kontakte City2, som derefter vil hjælpe dig.

Se oplysninger om fortrydelsesret nedenfor.

Betaling

Du kan anvende de betalingskort, som fremgår af betalingsmodulet.

Din betaling håndteres af Easy by Nets (betalingsmodul).

Nets håndterer alle betalinger og al kortdata og lever op til internationale sikkerhedsstandarder (den såkaldte Payment Card Industri Data Security Standard, forkortet PCI DSS). Udvekslingen af oplysninger mellem os og databehandleren sker krypteret i SSL (Secure Socket Layer).

Beløbet trækkes på din konto, når betalingen er gennemført eller det fysiske gavekort afsendes.

Leveringsbetingelser – gælder kun f.s.v.a. bestilte gavekort fremsendt pr. post.

Gavekortet sendes førstkommende hverdag efter bestilling og sendes med den valgte forsendelsestype, alm. brev eller quickbrev.

Alle gavekort sendes med Post Nord. Der kan forekomme forsinkelser ved Post Nord, som City 2 er uden indflydelse på.

Såfremt et gavekort ikke bliver leveret, men bortkommer under forsendelsen, skal underretning herom ske til City2, tlf. 43 32 01 00, e-mail hej@city2.dk. I sådanne tilfælde vil der blive fremsendt et nyt gavekort.

Der pålægges forsendelsesomkostninger på alle ordrer uanset mængde, størrelse og forskellige leveringstider. Forsendelsesomkostningernes størrelse er afhængig af den samlede vægt.

Priser og moms

Alle viste priser er i danske kroner og inkl. moms.

Gyldighedsperiode

Gavekortet/beviset er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato.

Indehavere af elektroniske penge kan inden udløbet af de elektroniske penge og i op til 1 år efter udløbet anmode om, at restværdien indløses til pålydende værdi ved at kontakte udbyderen, jf. kontaktinformationen.

Saldo

Saldo på gavekortet kan ses på www.city2.dk eller www.copenhagendesigneroutlet.dk

Reklamation

I henhold til den danske købelov har du 2 års reklamationsret på dit køb. Reklamationsretten gælder fra den dag du gennemfører betalingen eller fysisk modtager forsendelsen.

Fejllevering eller defekt forsendelse: Skulle du mod forventning modtage et forkert eller defekt gavekort, bedes du hurtigst muligt orientere pr. mail om hvori fejlen/defekten består.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret/returret fra den dag du modtager gavekortet. Fortryder du dit køb, skal du for egen regning kontakte/sende gavekortet tilbage til følgende adresse: City2, Cityringen 4, 2630 Taastrup, senest den 14. dag efter modtagelsen.

Når du sender gavekortet retur, skal det være i samme stand, som da du modtog det. Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du inden for 30 dage få den fulde købesum tilbage efter vi har modtaget din henvendelse/forsendelse retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din konto. Reg. og konto nr. bedes derfor oplyst i mailen/forsendelsen.

Persondatapolitik

Den gældende persondatapolitik kan til enhver tid findes på hjemmesiden www.sparxpres.dk.

Aktivering af gavekortet

Gavekortet/beviset er aktivt og klar til brug ved gennemførsel af betaling. Ved bestilling af gavekort fremsendt pr. post, skal disse aktiveres inden brug.

Anvendelse af gavekortet

Dit City2 - CDO gavekort er det samme som kontante penge, og du anvender gavekortet i stedet for at anvende kontanter i de tilknyttede butikker i City2 og CDO.

Gavekortet anvendes med pinkode og kan dermed anvendes på samme måde som et almindeligt betalingskort. Gavekortet er således et ikke personligt ihændehaverbevis.

Gavekortet kan ikke spærres, hvis du f.eks. taber gavekortet eller det bliver stjålet.

Du accepterer derfor at bære risikoen for misbrug af gavekortet og dermed risikoen for det tab, du kan lide, hvis kortet anvendes af en anden uden din tilladelse. Der samme er selvfølgelig gældende for modtageren, hvis du giver gavekortet væk eller sælger det.

Har du problemer med gavekortet/beviset eller ønsker du at klage, bedes du henvende dig til:

City2
Cityringen 4
2630 Taastrup
tlf. 4332 0100
e-mail: hej@city2.dk

Du er også berettiget til at klage direkte til konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via forbrug.dk eller via e-mail cfk@kfst.sk.

EU-kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@sparxpres.dk.

Ønsker du at klage over en vare/ydelse købt med gavekortet, skal du henvende dig til den butik, hvor du har købt varen.

Hvem står bag kortet

Elektroniske gavekort via Danske Shoppingcentre P/S administreres af SPARXPRES, som er en afdeling af Spar Nord Bank A/S.

Lovvalg og værneting

Ethvert køb af gavekort er underlagt dansk ret. Enhver tvist om gavekortet, der involverer udbyderen skal indbringes ved en byret i Danmark med mindre præceptiv lovgivning bestemmer andet.

Ikrafttræden

Disse Handelsbetingelser gælder fra og med den 01.09.2021.

Gode tilbud i CDO

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Bliv Plus Kunde