Hos Copenhagen Designer Outlet bestræber vi os altid efter at skabe de bedste rammer for vores besøgende. Uanset om du har behov for gode puslefaciliteter, et ammerum, handicapfaciliteter, opladning af elbil eller andet, så har vi sørget for dig.

Se en liste over alle vores faciliteter nedenfor

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Faciliteter i CDO

Amme- og puslerum

Besøg vores hyggelige babylounge hvor der er plads til at skifte, amme eller varme mælk. Rummet ligger ved siden af toiletterne mellem indgangen til City2 og Silvan.

Handicapfaciliteter

Copenhagen Designer Outlet har gode forhold for kørestolsbrugere og gangbesværede. Der er handicap P-båse ved hovedindgangen, brede indgangspartier og gange, samt et handicaptoilet.

Har du brug for at låne en kørestol, skal du blot henvende dig i Informationen, som du finder på Plan 3 i City2, lige ved siden af Bog & Idé.

Oplad din elbil hos os

City2 har 4 ladepladser til elbiler. De er placeret ved OK tanken ved hvid indgang i stueplan. Vi tilbyder ladning som en service til vores kunder, mens de shopper – dette sammen med øvrige tiltag som fx 13.000 solceller på vores tag, som skal være med til at give os en grøn profil.

Sikkerhed og tryghed

De uniformerede centervagter er fra Securitas og sørger hver dag for ro, orden og sikkerhed for alle vores kunder. Har du behov for at kontakte en vagt, kan det ske via Informationen på plan 3 i City2 lige ved siden af Bog & Idé.

Tabte eller glemte sager

Ring til Informationen på plan 3, ved siden af Bog & Idé på tlf. 43320100 eller til Føtex for at høre, om manglende tasker, punge, handsker eller lignende er blevet fundet.

Pakkeshops

Hos vores nabo City2, er der både mulighed for at hente og sende pakker. 

Informationen
Du finder GLS pakkeshop i Informationen på Plan 3. 

Bog & Idé
Hent og send pakker og breve med PostNord hos Bog & Idé på Plan 3. 

Silvan
Send og afhent nemt dine pakker fra GLS, DAO, DHL, Bring og PostNord i Silvan.

Instabox
Du finder Instabox mellem Bog & Idé og Sportmaster på Plan 3.

Gratis Wifi

Hos Copenhagen Designer Outlet giver vi alle vores kunder gratis adgang til Wifi. Så er det nemt for dig at surfe, mens du shopper, samt lave updates på Facebook og Instagram med alt dit nye tøj.