Hos Copenhagen Designer Outlet får du store besparelser på designertøj fra danske og internationale brands. Butikkerne sælger tøj fra tidligere sæsoner eller restlagre fra indeværende til priser, der ligger under normal udsalgspris. Det er altid originale varer, hvis kvalitet er garanteret af producenten, og de fleste butikker har fuld retur- og/eller bytteret.

Som centret bliver udviklet, vil Copenhagen Designer Outlet med tiden kunne tilbyde endnu flere brands og fantastiske rabatter.

Modsat varerne i butikkerne, så er der ikke sparet på noget i omgivelserne. Copenhagen Designer Outlet er et smukt arkitektonisk shoppingcenter med indbydende butikker, der danner ramme om en god shopping oplevelse. Og i forhold til, hvad mange forventer af et outlet i dag, er her ingen gamle papkasser og støvede lagerhaller.

Copenhagen Designer Outlet er designet af Haskoll som er en førende specialist i arkitektur og design, når det kommer til internationale indkøbscentre. De indeholder de højeste standarder for detail design og innovation.

Copenhagen Designer Outlet har en unik position ved siden af City2, en af de førende og anerkendte shopping destinationer i Danmark med 3.000 gratis parkeringspladser.

Copenhagen Designer Outlet er ejet af ATP Ejendomme og Danica Pension i det nystiftede joint venture-selskab Danske Shoppingcentre. 

Porteføljen indeholder nogle af de største og bedst beliggende centre i landet og tæller et samlet areal på ca. 400.000 kvm. og i alt ca. 1.100 butikslejemål. Med flere end 60 millioner kunder og en samlet markedsandel på 20% er Danske Shoppingcentre markedets største investor på centersiden, og det er selskabets mål at fortsætte med at eje og udvikle de bedste centre i Danmark. 

Læs mere om Danske Shoppingcentre her:

danskeshoppingcentre.dk


Gode tilbud i CDO

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Bliv Plus Kunde