Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Nike factory store

Nike er et af verdens mest anerkendte brands, som siden 1961 har produceret sportstøj og udstyr i et banebrydende og innovativt design i lækre materialer. Med den første Nike-sko designet i 1971 af Phil Knight og Bill Bowerman er Nike i løbet af de seneste årtier blevet førende på markedet indenfor performance-sportstøj, fodtøj og udstyr. Nike er gennem tiderne blevet meget mere end et brand – mere en sindstilstand, som deles af flere millioner sportsfolk verden over.

Nike er kendt for at designe sko og tøj i innovative designs, som ikke ligner traditionelt sportstøj. Det er set flere gange, at nye lanceringer fra Nike bliver, hvad enten det er Nike løbesko eller træningstøj, udsolgt på ingen tid, hvorefter tøjet eller skoene ses i gadebilledet på byens fashionistaer.

Nike outlet – moderigtigt sportstøj til gode priser

Nike outlet har altid et suverænt sortiment af outlet og udsalgsvarer. Du kan med sikkerhed gøre et suverænt køb – uanset din alder, størrelse og formål. Mangler du hverdagstøj til din hurtigt voksende teenager, så kom ind og finde nogle rare Nike bukser eller en fed Nike t-shirt, som med garanti vil blive godkendt.

Skal du i gang med træningen, er det rart med sportstøj i god kvalitet. Så er du udover irriterende syninger eller gennemsigtige løbetights. Find et perfekt par træningsbukser eller tights til din foretrukne sport – uanset om du er til yoga, crossfit, løb eller fodbold. Nike har altid funktion og din komfort in mente.

Kom forbi og se det brede udvalg af:

  • Nike sko på outlet – til både børn og voksne
  • Sports- og træningstøj til mange forskellige sportsgrene
  • Nike løbesko og løbetøj med den bedste teknologi
  • Smart og afslappet hverdagstøj

Besøg vores Nike sko outlet i butikken

Er det på tide at skifte de udtrådte gummisko ud med et par nye smarte sneakers, så er det oplagt at gøre et stop i vores Nike sko outlet i butikken. Her finder du alt fra hverdags sneakers til high tech Nike løbesko på udsalg. Tag endelig fat i vores kompetente salgsteam, der står klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med den helt rigtige model og størrelse.

Mange aflægger udsalg og outlet et besøg for at opdatere børnenes garderobe. Og med god grund. Nogle gange når man ikke engang at blinke før, skoene klemmer og bukserne stumper. Dyrker de små størrelser også sport, så er der som regel en masse ekstra sportsudstyr, der skal tilføjes til listen. Hos Nike Factory Store kan I få moderigtigt og behageligt sportstøj og sko til børn i høj kvalitet – uden at skulle vende vrangen ud på tegnebogen.

Find fede, funktionelle Nike sko til børn i de helt rigtige størrelser – både til hverdagsbrug og diverse sportsgrene. Med Nike sko til børn på udsalg sikrer du, at barnet får god pasform, rigeligt med støtte og stødarbsorbering. I behøver ikke jagte Nike udsalg eller lagersalg og gå forgæves på grund af et begrænset udvalg. Vores Nike outlet er der hele året rundt og får jævnligt nye sendinger af varer i mange størrelser.