Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

OM TICKET TO HEAVEN 

Ticket to Heaven blev grundlagt i 1992 i København. Lige siden har fokus været på, at udvikle overtøj af høj kvalitet med funktionelle detaljer. Det handler om at skabe gennemtænkt design, så børnene kan have frihed til at lege og ikke være begrænset af deres tøj, uanset vejr, når de har det sjovt. 

TICKET TO HEAVEN

Vi har et stort udvalg af regntøj, termotøj, vinterjakker og flyverdragter til det aktive barn. Overtøj som både er praktisk og har et lækkert design på samme tid. Vi tilbyder to kvaliteter, som begge har til formål at holde dit barn varmt og tørt. Det betyder, at du kan finde overtøj i en masse forskellige farver og designs.  

Derudover, kommer der også en masse lækkert tøj til kvinder! 

Ticket Woman skaber overtøj med fokus på lækre, moderne styles af høj kvalitet, rige detaljer og høj funktionalitet. Det er gennemtænkt, funktionelt design, der skiller dig ud i mængden samtidigt med at det er klassisk og komfortabelt.  

TICKET WOMAN

Ticket Woman skaber overtøj til den stilfulde kvinde, der er praktisk uden at gå på kompromis med et lækkert design. Udvalget er stort, og vi tilbyder alt fra overgangsjakker, termojakker, veste, sommerjakker, regnjakker, samt dunjakker og vinterjakker. Alle styles har fokus på fine detaljer og høj kvalitet, hvor der blandt de mange varianter, er noget til en enhver stil. Alle jakker er desuden med vores klassiske dobbelt lynlåse, der bidrager med ekstra funktionalitet. 

SPAR OP TIL 70% 

Du kan spare 50% på alt fra Ticket to Heaven, op til 70% på alt fra Ticket to Woman og 70% på alle tasker!