Konkurrencebetingelser

Konkurrencerne er ikke tilknyttet, sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook eller Instagram. Har du spørgsmål vedrørende konkurrencerne eller betingelserne kan du henvende dig til hej@city2.dk.
 
Det er kun brugere af en Facebook og/eller Instagram profil, der kan deltage i konkurrencerne på henholdsvis Facebook og Instagram. Dette sker via facebook og instagram
 
Kontakt til vinderen:
Vinderen kontaktes under vedkommendes kommentar under konkurrenceopslaget eller via en privat besked. Bemærk at disse beskeder kan ende i din indbakke under ”andet”.
 
Afhentning af præmier:
Det kan variere fra gang til gang hvor præmierne skal afhentes, men altid i en af butikkerne i Copenhagen Designer Outlet eller i Centerinformationen. Dette oplyses direkte til vinderen. Vi forbeholder os retten til at give præmien videre, hvis den ikke bliver afhentet indenfor aftalte tidsperiode – max 14 dage efter vinderen er udtrukket. Vinderen skal selv afhente præmien, og får denne udleveret mod forvisning af gyldigt ID. Gevinsten sendes ikke med posten. Er du forhindret i at afhente præmien selv, så kontakt os på e-mail: hej@city2.dk.
 
Præmierne kan ikke ombyttes, hverken til kontanter, andre billetter, andre varer eller andre størrelser.