Jul i Copenhagen Designer Outlet

24. november 2021 

Dagene bliver mørkere - december nærmer sig, og juleaften er atter igen ved at være over os. I Copenhagen Designer Outlet elsker vi jul, lange åbningstider og gode tilbud. Vi sørger selvfølgelig for en julestemning udover det sædvanlige med julelys både inden- og udenfor centeret, så du kan finde vejen til dit julegavehus på de mørke december dage. Kom ind og mærk den gode, varme julestemning, når du går gennem centeret, der er pyntet op med alle julens farver og former.

Vi byder på alt hvad julehjertet begærer, og ønsker alle en glædelig jul i hele december med masser af hyggelige juleindslag. Men hvad er julen egentlig uden den gode julemand? Vi er så heldige, at vi får besøg af julemanden hver dag i perioden den 11. til 23. december. Her vil han gå rundt i Copenhagen Designer Outlet og City2 og sprede julestemning med julegodter, som han deler ud til alle på sin vej – børn som voksne.

Gode juletilbud til dig

Julen er også tiden for julegaver – men hvorfor købe julegaver til fuld pris, når du kan spare 30-70% på den vejl. pris hos Copenhagen Designer Outlet? Vi har sparet på priserne, men ikke på servicen, så du kan trygt handle dine julegaver hos os. Med vores gode rabatter, er der plads til flere gaver på ønskelisten.

Det søde personale står klar i alle butikkerne hele julen, og hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige julegaver, til alle dem du holder af. Hos Copenhagen Designer Outlet kan du finde både bløde og hårde pakker med alt fra tøj til ting til hjemmet.

Finder du ikke alle dine julegaver i CDO, kan du slå et smut forbi vores nabo City2. Her finder du med garanti, det sidste, du står og mangler.

Juleshopping når det passer dig

I Copenhagen Designer Outlet har du altid god tid til at shoppe julegaver, når det passer dig. Vi har nemlig tilpasset åbningstiderne til den travle juletid, derfor holder vi ekstra længe åbent fra kl. 10-20 alle dage frem til jul fra d.1 december til 23. december.

Besøg City2 for mere julestemning

Har du ikke fået nok julestemning hos CDO, så anbefaler vi, at du besøger vores nabo, City2. Her kan du hoppe i et par skøjter og suse over isen på den 400 m2. store skøjtebane. Her kan alle, store som små, udfolde deres skøjtekunstskaber på bedste manér. Du kan også deltage i det store juleløb for Børns Vilkår og Børnetelefonen, eller opleve Kristian fra Ramasjang, når han besøger centeret. Du kan se flere begivenheder på city2.dk.

Find os her

Er du klar til at komme i julestemning? Kom i gang med juleindkøbene hos os. Besøg Copenhagen Designer Outlet og City2 i Høje Taastrup, uanset om du er i bil, tog eller bus. Vi har hele 3000 parkeringspladser, hvor du parkerer gratis i 4 timer imens du køber dine julegaver. Vi glæder os til at se dig.

Bemærk: Ekstra parkeringstid er gratis.


Tjek også disse nyheder

Udvidet 2. sorterings- og returvarer område

Booztlet har udvidet sit 2. sorterings- og returvarer område! Nu kan du finde ekstra mange kendte mærkevarer til ingen penge.

Iværksætter billede

Vind din helt egen butik

Har du et iværksættergen gemt i dig? Og drømmer du om at åbne din egen butik? Så meld dig til den store iværksætterkonkurrence, hvor du får muligheden for at vise dit brand og vinde din helt egen fysiske butik.

Kom til hummel's åbning i Copenhagen Designer Outlet

hummel er åbnet

hummel har åbnet en ny, stor og flot butik i Copenhagen Designer Outlet! Du kan spare mellem 30-50% på hele butikken og der vil være vilde åbningstilbud, som du ikke vil gå glip af!

Se alle nyheder her