Booztlet /

Booztlet /

Booztlet er Danmarks nye store fashion outlet med tøj til mænd, kvinder og børn. Sortimentet er bredt og dækker alt fra modetøj og sportstøj til sko og accessories.

SPAR OP TIL 85% I BOOZTLET 

Butikken har hundredvis af kvalitets- og fashion brands til kvinder, mænd og børn i alle aldre. I Booztlet sparer du op til 85% på varer fra blandt andet Tiger of Sweden, Adax, Diesel, DAY, 2ND DAY, Ganni, J. Lindeberg, Björn Borg, Molo, Wood Wood, Won Hundred, Vero Moda, Fransa og mange flere brands. Se den komplette liste af brands her.

KAMPAGNER I BOOZTLET

Booztlet kører forskellige kampagner i løbet af ugen, så du kan få ekstra gode rabatter på de i forvejen nedsatte varer. Bagerst i butikken finder du et område fyldt med returvarer og 2. sorteringsvarer fra boozt.com. Her kan du være heldig at finde den helt rigtige kjole, bluse, de fancy sko eller støvler til ekstra gode priser. Der er kup at gøre både for kvinder, børn & mænd. Området med 2. sorterings- og returvarer fra boozt.com fyldes op med nye varer hver onsdag, så du skal være på pletten her for at være først til de vanvittige priser.

Du finder Booztlet midt i Copenhagen Designer Outlet.

Booztlet følger centerets åbningstider.
Se dem her: Åbningstider Copenhagen Designer Outlet

KONTAKT BUTIKKEN
Telefon 31258048


Følg vores Instagram @copenhagendesigneroutlet

Follow our Instagram @copenhagendesigneroutlet