Oplevelser Spisesteder Services Mode Services Efterår

30. september til 9. oktober 

Shop, spin og vind! Præmier for 100.000 kr.!

Vi har indsamlet præmier og gavekort fra butikkerne i Copenhagen Designer Outlet og City2 til en samlet værdi af over 100.000 kr., og du har mulighed for at vinde dem! Er du nysgerrig efter at vide, hvordan du kan vinde? Læs videre!

Ballonregn på Torvet lørdag den 1. oktober
Lørdag den 1. oktober kaster vi 4.000 balloner ud fra loftet på Torvet i City2. Nogle af ballonerne indeholder en voucher med præmier fra butikkerne, nogle af ballonerne indeholder en nitte - kan du finde præmierne?

Kl. 12.00: 2.000 balloner kastes ud over Torvet i City2 
Kl. 14:00: 2.000 balloner kastes ud over Torvet i City2 

Vil du være med til at fange balloner og jagte præmier? For at komme ind på Torvet skal du have City2 appen, finde præmien "Ballonregn" og swipe 10 point - så er du klar til at fange ballonerne! OBS: Præmien ballonregn er først synlig i appen lørdag den 1. oktober.

Hent City2 appen her!

Spin den enarmede tyveknægt
Fik du en nitte til ballonregnen? Intet problem! Du kan spille videre i City2 appen på vores enarmede tyveknægt og vinde gavekort på 100 kr. til butikkerne. Spil med fra den 30. september - 9. oktober. Der er præmiechancer hver dag. og du kan spille med én gang om dagen! Find den enarmede tyveknægt øverst i City2 appen fra den 30. september!

Hent City2 appen her!

Held og lykke og god shopping!


Tjek også disse nyheder

Lyserød lørdag - Støt Brysterne!

Lyserød lørdag

Kig forbi Copenhagen Designer Outlet lørdag den 8. oktober og støt en god sags tjeneste. Vi donerer 1 kr. pr. kunde i centeret til Kræftens Bekæmpelse!

Ny butik, Unique Femme by Kings & Queens med et stort udvalg af modetøj og mærkevarer til kvinder!

Unique Femme

Unique Femme by Kings & Queens er åbnet med et stort udvalg af modetøj og mærkevarer til kvinder. Spar mellem 30-70% på kendte brands!

Ticket to Heaven er åbnet med et bredt udvalg af tøj til kvinder og børn.

Ticket to Heaven

Ticket to Heaven er åbnet med et bredt udvalg af tøj til kvinder og børn, hvor du kan spare mellem 50-70%!

Se alle nyheder her